Met lef & liefde

Home / Actueel / Met lef & liefde

Met lef & liefde

Met lef en liefde werkt Schonck, Schul en Compagnie aan de afronding van de transformatie van de bestaande gebouwen op Landgoed De Klokkenberg Breda.

Inmiddels is gestart met de transformatie van het (rijks) monumentale hoofdgebouw tot 16 St. hoogwaardige appartementen en 3 St. exclusieve penthouses. Een prestatie van formaat die alleen mogelijk is door met lef en liefde te werken aan een nieuwe toekomst voor historische gebouwen.

Visscher is betrokken bij het advies en ontwerp voor de technische installaties, afstemming en coördinatie met nutsbedrijven en adviezen m.b.t. de brand- en vluchtveiligheid. Duurzaamheid én toekomstbestendigheid staan centraal bij de herontwikkeling van Landgoed De Klokkenberg.

Alle gebouwen zijn standaard voorzien van balansventilatie met warmte-terug-winning en regeling o.b.v. CO2-detectie. Verwarming door lage-temperatuur verwarming en voorbereiding op een doorgaande transitie van gas naar waterstof of een andere gasvormige energiedrager.

De nieuwe infra structuur op het gehele landgoed voorziet in voldoende vermogen voor het elektrisch laden van alle voertuigen. 

Voor meer informatie zie: www.landgoeddeklokkenberg.nl