Visie

Home / Visie

Betrokken, integer en deskundig, daar staat Visscher voor. Al onze werkzaamheden verrichten wij vanuit de visie dat ieder project uniek en eenmalig is.

Bouw- en Installaties Advies

Zoveel mensen, zoveel wensen. Wij hebben er ons vak van gemaakt om uw wensen te vertalen in technische oplossingen. Ieder project start met een adviestraject.

In deze fase onderzoeken we welke bouwkundige- en installatietechnische voorzieningen nodig zijn om te voldoen aan uw wensen en aan alle relevante  wet- en regelgeving.

Aansluitend verzorgen wij het ontwerptraject waarin we alle technische installaties uitwerken op de bouwkundige tekeningen van de architect. Ons ontwerp en het bijbehorende bestek- en voorwaarden dienen als contractstuk voor de aanbesteding van het werk.

Tijdens de uitvoering verzorgen wij het projectmanagement. We coördineren de uitvoering van de werkzaamheden en verzorgen ook de inspectie- en de oplevering van de technische installaties. Zodoende kunnen wij garanderen dat onze oplossingen geheel aansluiten bij uw wensen.  Daar gaat het om !

Werkwijze en voorwaarden

In een gesprek met de initiatiefnemers leggen we samen de wensen en grenzen vast. Deze vormen de basis voor een integrale aanpak van het gehele project.  Of het nu gaat om een specifiek onderzoek of een compleet ontwikkeltraject.

Op al onze opdrachten is ‘De nieuwe Regeling 2011: Rechtsverhouding opdrachtgever-architect, ingenieur en adviseur DNR 2011’ van toepassing. DNR 2011 inzien. Op verzoek sturen wij onze relaties een exemplaar van de DNR 2011 kosteloos toe.