Synchroon met…Deventer!

Home / Actueel / Synchroon met…Deventer!

Synchroon met…Deventer!

Synchroon ontwikkelaars is de trotse eigenaar van één van de mooiste ontwikkelingslocaties in Deventer: de Geertruidentuin. Deze voormalige Deventer Ziekenhuis-locatie is herbestemd tot wonen en ligt midden in de aantrekkelijke en populaire woonbuurt Rollecatekwartier.

De Geertruidentuin bestaat uit de ontwikkeling van nieuwe woningen op de braakliggende terreinen rondom het te herontwikkelen monumentale SMCD-gebouw.
Synchroon heeft in overleg met de gemeente Deventer plannen ontwikkeld voor het monumentale voormalige Geertruidenziekenhuis en het daarbij behorende aansluitende terrein dat ligt aan de Ceintuurbaan, Van Calcarstraat en Fesevurstraat. Het gaat om in totaal circa 224 woningen en 900 m2 aan kleinschalige en ambachtelijke bedrijvigheid.

In opdracht van Synchroon verzorgt Visscher het advies voor de technische installaties en de coördinatie en afstemming met de nutsbedrijven. Een geweldige opdracht en opgave om bestaande historische gebouwen te voorzien van hoogwaardige nieuwe technieken.
 
Voor meer informatie over dit project en de voortgang zie : www.geertruidentuin.nl